top of page
Flower Shop

Over Tangelder
Import.

Goed dierenvoer tegen scherpe prijzen bij Tangelder Import 
Jouw dieren, daar zorg je goed voor. Daarom geef je ze voer waar ze gezond van blijven. Goed dierenvoer dat zo is samengesteld dat jouw lievelingen binnenkrijgen wat ze nodig hebben. En dat ze nog lekker vinden ook! Gezonde dierenvoeding hoeft niet duur te zijn.

In de winkel van Tangelder Import aan de Beatrixstraat 2A in Axel kun je kiezen uit allerlei soorten goede kwaliteit dierenvoer tegen handelsprijzen. Heb je een hond of een kat, dan kan het nog gemakkelijker: bestel hoogwaardig voer voor je hond of kat van Tangelder Import in de Scheldestore webshop en krijg het thuisbezorgd. 


Tangelder Import staat voor kwaliteit. Dat geldt voor de potterie en kunstplanten en -bloemen die Tangelder verkoopt, èn voor dierenvoeders. Hier is alleen kwaliteitsdierenvoer verkrijgbaar dat voldoet aan hoge normen, zonder daarbij afbreuk te doen aan de betaalbaarheid.

Tangelder heeft bewust gekozen voor diervoeders en dierverzorgingsproducten van de Belgische fabrikant Versele-Laga. Dit internationale bedrijf houdt wereldwijd in meer dan 86 landen huisdieren en hobbydieren actief, fit en gezond. Dankzij de lange samenwerking met Versele-Laga (al sinds de jaren zeventig) kan Tangelder deze producten tegen bijzonder scherpe prijzen aanbieden. In de winkel vind je honden- en kattenvoer, en voer voor hobbydieren zoals konijnen, cavia's, hamsters en andere knaagdieren, kippen, schapen, duiven, volièrevogels, vissen en paarden. Behalve pellets en muesli is ook stofvrij hooi, stofvrij stro, vlaslemen en luzerne in enkele verpakkingen of in grootverpakkingen te verkrijgen. 


Graanvrij hondenvoer en kattenvoer zonder granen van Tangelder Import huismerk

Steeds vaker blijken onze honden en katten beter te functioneren met helemaal graanvrij hondenvoer en kattenvoer zonder granen.

Tangelder Import laat hondenvoer zonder granen en graanvrij kattenvoer onder eigen merk maken in Engeland. Dit Tangelder huismerk kattenvoer en hondenvoer is zo ontwikkeld dat volledig aan de voedingsbehoefte van honden en katten voldaan wordt. De juiste balans tussen eiwitten (de belangrijkste bouwstoffen in katten- en hondenvoer), vetten, vitamines en mineralen uit hoogwaardige ingrediënten zorgen voor luxe dierenvoer dat jouw hond of kat blij, vitaal en gezond houdt. Het vleesgehalte in dit voer is erg hoog en de herkomst traceerbaar. 


Met zware zakken sjouwen hoeft niet! Bestel het beste voer voor je hond en kat van Tangelder Import gewoon op de Scheldestore webshop 


De beste hondenbrokken en kattenbrokken met veel vlees tegen lage prijzen, die vind je bij Tangelder Import! Hondensnacks, kauwbotten, kauwstaafjes, beloningssnoepjes, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor dieren vullen het assortiment verder aan. Ga voor gemakkelijk en bestel het beste hondenvoer en kattenvoer goedkoop via de webshop! 


Tangelder Import is groot geworden door de import van mooie, exclusieve potterie die lang meegaat en levensechte kunstplanten en kunstbomen. Kantoren, horeca en openbare ruimtes binnen en buiten worden met deze met de hand gemaakte natuurlijke versieringen sfeervol aangekleed. Maar ook bij particulieren zijn deze luxe kunstplanten, die bijna niet te onderscheiden zijn van echt, in trek. Later meer hierover op deze bedrijfspagina. 

bottom of page